Hier kunt u uw ervaringen van de UltraDance Drive-in Show kwijt. Deel met anderen hoe u het vond dat wij het feest verzorgden!

 • Rosanne Jansman (bericht uit oud gastenboek) schreef:

  Super dj!, eerst nogal twijfelachtig over het huren van eentje, maar zeker niet tegengevallen.
  Iedereen kon zich wel in de muziek vinden en hij heeft iedereen op de vloer gekregen.
  Dankzij Ultra-Dance gezellig feestje gehad!

 • Patti Nijhuis schreef:

  hier kan ik heel kort over zijn, zeker geschikt voor jouw studentenfeest/vereniging!
  Bij Unitas S.G. ging het dak er in ieder geval af!!!

 • Anneloes Sluiter schreef:

  Ingehuurd voor examenfeest, want dat moet natuurlijk wel even gevierd worden. Dankzij deze dj is dat zeker gevierd. Iedereen heeft een leuke avond gehad, en uiteindelijk heeft hij toch heel wat mensen op de dansvloer gekregen! Top examenfeest gehad!

 • Kees Meinders schreef:

  Ik kan zeer positief terugkijken op het Stenden PABO Groningen gala. Er waren mooie lichteffecten, goede dansmuziek en ook als er verzoekjes waren werd dat goed opgepakt. De studenten hebben zich prima vermaakt tijdens ons gala! Absolute aanrader ook voor kleinere gelegenheden (wij hadden ongeveer 60 personen). De communicatie was helder en zeer professioneel. Ze waren ruim van te voren aanwezig en hadden vooraf al gekeken wat de locatie aan materiaal had.Top!

 • Carola Doesburg schreef:

  Heb de DJ ingehuurd voor de kick-off voor de Energy Challenges. Dit is gericht op kinderen van 10 tot 16. Op het evenement waren zo’n 185 leerlingen. De leerlingen hebben zich prima vermaakt en begonnen zelfs te dansen! De DJ was ruim van te voren aanwezig om zo zijn apparatuur aan te sluiten. DJ dacht goed met ons mee en dit werd als zeer positief ervaren. Zodra er een probleem was (geluid o.i.d.) wist hij meteen een oplossing. Zeer ruimdenkend en erg helder!
  De kinderen vonden het geweldig en vroegen zelfs een handtekening.
  Al met al een dikke duim! Super DJ en heldere communicatie voor een kleine prijs!

 • Wouter schreef:

  Ik heb echt een supergoede DJ gevonden bij Ultra-Dance. Hij wilde zelfs wel naar Delft komen om daar op ons studentengala te draaien. Hij weet zich goed aan te passen aan het publiek. Bij het binnenlopen van de gasten lekkere neutrale muziek, maar later op de avond kwamen er steeds meer hitjes en beats aan te pas en kon niemand meer stil blijven staan. Hij straalt professionaliteit uit heeft ook echt verstand van wat hij doet. En dat allmaal voor een supernette prijs, want ook dat telt natuurlijk. Deze memorabele avond zal nog lang in mijn geheugen blijven staan! Ultra-Dance, bedankt!

 • Geartsje schreef:

  Op onze bruiloft deze maand heeft Mathijs samen met zijn collega van ons feest iets om nooit te vergeten gemaakt, echt super! De hele avond/nacht is de dansvloer niet een seconde leeg geweest, (volgens ons best uitzonderlijk voor een bruiloft!)
  Ze draaien leuke muziek voor iedereen en het danste heerlijk!

 • Dian Mulder schreef:

  Beste Mathijs en Job, wat hebben jullie een super sfeertje neergezet op ons “samen 80” feestje!
  We hebben genoten!en onze gasten ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *