Bruiloften

U wilt gaan trouwen! Daar hoort een fantastisch feest bij. Bij UltraDance Drive-in Show vindt u meteen wat u zoekt. We hebben perfecte geluidkwaliteit voor een groot aantal mensen. Onze DJ’s hebben alle ervaring die nodig is om het feest naar een nog hoger niveau te tillen. We draaien non-stop de leukste hits voor jong en oud en we zijn compleet flexibel wat betreft uw wensen. Nadat u ons geboekt heeft stellen wij voor om een afspraak te maken voor een intake-gesprek, zodat wij het feest perfect op u kunnen richten. U heeft dan zelf nog de controle en dat betekend minder zorgen! Vraag van te voren een offerte aan om te kijken wat er allemaal mogelijk is. U zult zich verbazen!

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld;

  • Een echte DJ Mix voor de eerste dans. Met een stel goede mix DJ’s kunnen we een soepele mix garanderen en pret voor de omstanders!
  • Live fotografie! Een nieuw concept in Nederland waarbij een professionele fotograaf foto’s maakt van de dansende mensen die vrijwel meteen op het grote beamerscherm achter de DJ’s verschijnen! Een ongelofelijk interactief effect!
  • DJ’s draaien natuurlijk met bijpassende kleding, we zijn stijlvol en we letten op de dresscode!
  • Video-opname van uw feest. Door een professionele cameravrouw worden de hoogtepunten systematisch vastgelegd op film, zodat u na het feest nog eens rustig kunt nagenieten.

Door contacten met verschillende fotografen die allemaal bekwaam zijn in feestfotografie, kunnen we u de perfecte fotograaf voor u inschakelen en de beste prijzen bieden.

U heeft al een UltraDance Bruiloftshow Basic voor €230,-! Deze show heeft geluid tot 70 mensen, een ervaren DJ en een Bruiloftwaardige Lichtshow. We draaien dan een show voor u van 4,5 uur.

De UltraDance Bruiloftshow Large heeft perfect geluid voor maximaal 350 personen en twee ervaren DJ’s. Ook zit hier een fantastische WhiteWedding lichtshow bij! Deze show haalt u naar uw feest voor maar € 300,-

 

Reacties

  • Beste Mathijs en Job, wat hebben jullie een super sfeertje neergezet op… — Dian Mulder
  • Op onze bruiloft deze maand heeft Mathijs samen met zijn collega van… — Geartsje
  • Ik heb echt een supergoede DJ gevonden bij Ultra-Dance. Hij wilde zelfs… — Wouter
  • Heb de DJ ingehuurd voor de kick-off voor de Energy Challenges. Dit… — Carola Doesburg
  • Ik kan zeer positief terugkijken op het Stenden PABO Groningen gala. Er… — Kees Meinders